12 desember 2008

Meningsmåling

Nå har jeg laget min første meningsmåling. Dette skal feires stort med en Julebrus eller noe. Anledningen for meningsmålingen er innkjøp av en ny duppeditt. Så gir jeg nå folket mulighet til å si hva de mener komer til å skje. For info om duppeditten, trykk på linken; bilen min

Under den linken skal det ligge litt mer info om duppeditten.

4 kommentarer:

Yngve og Ragnhild sa...

Er det her meningsytringen skal skrives? Sjønte ikke helt hva jeg skal mene noe om, men dersom det dreier seg om varme i bilen er jeg jo selvfølgelig for å kjøpe en slags ovn før turen over fjellet... Når hadde du tenkt å reise? Kan jeg si ja til å jobbe på tirsdag? Konsert med modern onsdag kveld, så vil helst hjem før den;) Hva ønsker du deg til jul? En vifte, kanskje?

Andreas sa...

Bare å si ja til å jobbe på tirsdag, når det gjelder varme i bilen over fjellet, får jeg vifte i posten på mandag, så det skal ikke bli noe problem.

Andreas sa...

Hallo Kamilla, en dynamo er en dings som ved hjelp av bilmotoren lager strøm og lader bateriet. Hvis det trengs mye strøm, så kan det bli for mye for dynamoen, særlig når det er en gammel en sånn som i min bil.

Trygve sa...

Heisann brosjan, så du har blog du og. Jeg mener helt klart at den kommer til å ryke, eller holde, eller så kommer noe annet til å ryke eller så holder det og. Det er min absolutte og faste mening om saken.

Et tips kunne være å skifte litt farger, det er noe vanskelig å lese den meningsmålingen... Svart på mørkeblått ;)